Japanin kielen opetus

Voit valita monista japanilaisista verkkokouluista. Ne tarjoavat oppitunteja verkkoluokkahuoneessa japanilaisen opettajan kanssa ja palvelevat niitä opiskelijoita, joilla ei ole aikaa matkustaa paikalliseen kouluun, tai haluavat oppia japania verkossa. Tarjolla on sekä ryhmätunteja että yksityistunteja.

Kolme tekijää erottaa verkkokoulut

1. Opettajan laatu: Kokemus tekee eron

Yksi kysymys kaikessa verkkokoulutuksessa on opettajien laatu. Ilmaisten videopuhelupalvelujen avulla on tullut halpaa ja helppoa perustaa koulu ja tarjota opettajia, joiden kielitaito ei ole riittävä.

Kun valitset paikan japania opiskeluun, tutustu heidän opettajiinsa huolellisesti. Ovatko opettajat päteviä? Kuinka paljon heillä on opetuskokemusta? Ovatko opettajat opettaneet japanin kielen verkkotunteja aiemmin?

Japanin hallituksella on vaativa sertifiointiohjelma japanin opettamiseksi vieraana kielenä. Tällainen sertifiointi on hyvä alku, mutta tärkeämpää on opetuskokemus, mukaan lukien verkko-opetuskokemus. Jotkut koulut ovat haluttomia paljastamaan tämän alueen yksityiskohtia, joten kysy kysymyksiä ennen ilmoittautumista oppitunneille. Tässä on hyvä vinkki: mikäli koulun opettajat ovat enimmäkseen nuoria joilla ei ole kokemusta, voit olla varma, että kokemus on huono.

Älä unohda opettajan palkkaa: Japanin verkkokoulujen opettajien palkat ovat uskomattoman alhaiset ja joskus alle puolet opetuksestasi menee opettajallesi. Tästä jää elämiseen hyvin vähän, mutta onneksi japanilaiset hallitsevat multi-taskingin.

2. Oppitunnin laatu: Japanin kielen oppiminen on enemmän kuin keskustelua

Toinen suuri ero japanilaisten verkkokoulujen välillä on oppituntien laatu. Jos koulu mainostaa japanilaisten chat-oppituntiensa yksinkertaisuutta, valitse toinen tapa. Mikään kieli ei ole helppo oppia, ja kokemuksen vähentäminen helpoksi chatiks” on harhaanjohtavaa. Et koskaan saavuta japanin taitoa pelkällä chatilla.

Jotkut koulut käyttävät tavallista opetussuunnitelmaa – lähestymistapa ”yksi koko sopii kaikille”. Tämä tekee koulun elämästä helppoa, mutta sinun on oltava varma, että opetussuunnitelma sopii japanin tasoosi ja oppimiseen.

3. Luokan laatu: Keskustelu vs. konferenssi vs. verkkoluokka

Korostan jatkuvasti, että japanin oppiminen verkossa on enemmän kuin chat. Tämä pätee myös luokkahuoneeseen. Useimmat verkkokoulut käyttävät Skypeä tai muita ilmaisia ​​video-chat-järjestelmiä. Skype on loistava chat-työkalu, mutta sitä ei ole suunniteltu oppimiseen, eikä se luo luokkaympäristöä. Ilmaisen videokeskusteluohjelmiston avulla sinulla ei ole taulua eikä työkaluja opettajalle, joka opastaa sinua japanin kielen opetuksessa.