Japanin matkailu ja ruoka

Japani on yksi halutuimmista turistikohteista maailmassa useista syistä. Erityisen perinteensä, kulttuurinsa ja taiteensa vuoksi tämä Aasian maa kiehtoo kaikkia sen vierailijoita, ja osa sen aitoa viehätystä on japanilaisia ​​ja heidän vaatimattomuuttaan, kohteliaisuuttaan ja legendaarista työetiikkaansa.

Japanin matkailu

Turismi on kehittynyt houkuttelevien matkailu- ja kulttuurikeskusten ansiosta, joissa on monia kulttuuri- ja monumentteja. Monet ovat Unescon maailmanperintöluettelossa.

Japanin saaristo, jota ympäröivät Japanin meri, Okhotskin meri ja Tyynimeri, on myötävaikuttanut maan luonnon ja kulttuurin piirteiden muodostumiseen ja japanilaisen matkailun edistämiseen.

Kylpylälomakohteet ja syrjäiset kylät ovat piilossa luonnossa ja joita ympäröivät luonnon vehreys ja kukostus.

Japani on maa, jolla on erittäin pitkä ja rikas historia, perinteet ja kulttuuriperintö, joita kunnioitetaan. Perinteet määrittävät ihmisiä Japanissa. Perinteet näkyvät joka päiväisessä elämässä ja tätä minä arvostan suuresti.

Japanilaisista kulttuurituotteista, joista on tullut tuotemerkki, on yhä yleisempi näkyvyys ympäri maailmaa, animesta, mangasta, karaokesta, sushista ja muodista taistelulajeihin. Japani kunnioittaa menneisyyttään, mutta on kääntynyt tulevaisuuteen ja investoi maksimaalisesti koulutuksen, tieteen, tekniikan, robotiikan ja keksintöjen kehittämiseen.

Japanilainen ruoanlaitto on ensisijaisesti erittäin terveellistä ja se perustuu pääasiassa äyriäisiin, kalaan ja vihanneksiin. Täällä sushi on tärkein paikka tunnistettavana japanilaisena erikoisuutena. Sushia on useita tyyppejä ja muotoja, ja yleisin kala sushissa on tuoretta tonnikalaa, lohta, seepiaa tai mustekalaa. Yhdistelmät kalakaviaarin, tuoreiden rapujen tai yksinkertaisen munakaan ja vihannesten kanssa ovat myös herkullisia.

Sushin lisäksi perinteisiä japanilaisia ​​erikoisuuksia ovat: tonkatsu, joka on mureaa paistettua sianlihaa. Katsudon on herkullista murskattua ja friteerattua lihaa. Tempura on taas japanilainen kala- tai äyriäisruoka, jossa ero sushiin on ainakin valmistustapa. Yakitori on makoisa japanilainen varras monenlaista lihaa makealla ja kirpeällä kastikkeella päällystettynä. Gyoza on jauhelihalla tai vihanneksilla täytettyjä nyyttejä, jossa on kaalia, inkivääriä ja valkosipulia ja kaikki tämä herkku on kääritty ohueen taikinaan. Ramen on perinteistä keittoa, jossa on nuudeleita ja mehukkaita lihapaloja.

Japanilaisen keittiön periaate, riippumatta siitä, syötkö sushia tai jotain luetelluista ruoista, on täysin tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää palan lihaa (proteiinia), joitain vihanneksia (vitamiineja, kuituja), riisiä (hiilihydraatteja) ja keittoa (nopeuttaa ruoansulatusta).