Makea herkku!

Japanilaisen uteliaisuuteni aikana löysin Pocky-valikoiman. Olet ehkä kuullut tai nähnyt Pockyn täällä internetissä – se on suklaata tai erilaisia ​​makuja sisältäviä suolatikkuja. Todennäköisesti se on enemmän japanilaisten tuontimakeisten ehdoton herkku, ja jos sitä ei ole, se on joka tapauksessa herkku, minkä tarvitset. Läheisen itämaisen ruokakauppani herkkujen joukossa oli tummasuklaatikut.

Kuten herkut, se on hyvää

Ei ole mitään niin ihmeellistä, yksinkertaisesti miellyttävä nopea herkku, kun et halua kokonaista patukkaa. Joka tapauksessa silmiini osui merkintä miesten suklaa. Onko olemassa erityistä selitystä, jota mainostetaan ”miesten” suklaana? Onko suklaa suositumpi miessukupuolen keskuudessa vain sen takia, että se on tummaa suklaata? Saavatko naiset edes ostaa tätä suklaata? Onko suklaaseen sekoitettu hormoneja? Ovatko naiset omineet tämän keksinnön?

Huomautan vain tästä, koska se ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt suklaan, joka on määritetty näin. Isossa-Britanniassa on Yorkie-tuotemerkki, joka on Nestlen kova patukka, jolla on poliittisesti kyseenalainen motto ”tämä ei ole naisille”. Minulle annettiin patukka vuosi sitten lahjana, ja avaamisen ja ensimmäisen puraisun jälkeen olen tyytyväinen voidessani ilmoittaa, etten ole kasvattanut tissejä ja minusta ei ole tullut tunteellisesti herkempää (nämä yli liioteltuja stereotypioita älä siis hermostu). Joka tapauksessa olen muuttunut nopeasti kohti keski-ikää ja ääneni ei ole muuttunut. Huolimatta siitä, vetääkö tämän patukan mainonta enemmän naisia ​​kuin muualla, en tiedä – minulle se on yleinen suklaa, joka on iloisen näköinen ja omituisuuden vuoksi jollaista en ollu pitkään aikaan nähnyt tai ainakaan tätä en muista. Mielestäni on kiehtovaa nähdä nämä herkut tuntemattomilla markkinoilla, koska en ole nähnyt läheskään tällaista esitteillä Yhdysvalloissa tai Japanissa. Tulen ajatelleeksi, eivätkö ulkomailla olevat miehet vain syö paljon suklaata vai onko suklaa niin hyvää, että sitä on pakko ottaa. Tähän on asti päästyäni uskallan todellankin katsoa ja kokea millaisia kaiken näköisiä herkkuja on tarjolla myös muissa kulttureissa ja ovatko ne suunnattuja naisille vai ei. Mietin että onko muissa maissa samanlaista ilmiötä. No herkkuja maistellen menee tämä tutkimus.