Tämä blogi kertoo kaiken japanilaisesta kulttuurista, ruoasta ja turismista. Suomesta löytyy paljon ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita Japanista ja kaikesta siihen liittyvästä. Vaikka Japani on kaukana Suomesta, monet haluavat päästä nauttimaan japanilaisesta kulttuurista myös täällä. Se onnistuu hyvin vierailemalla japanilaisissa ravintoloissa – mutta jos japanilaista kulttuuria haluaa tuoda enemmän elämäänsä, voi japanilaista ruokaa valmistaa myös itse. Tämä blogi kertookin siitä, miten japanilaista ruokaa voi valmistaa. Ruoan valmistamisessa on monenlaisia metodeja, joita artikkelit käyvät läpi.

Sen lisäksi artikkeleissa jaetaan myös parhaimmat japanilaiset reseptit, jotka maistuvat kaikille. Moni tunteekin varmasti sushin, jota voi myös tehdä kotona. Japanilaisesta keittiöstä löytyy kuitenkin paljon muutakin. Kala ja eksoottiset mausteet ovat tärkeässä roolissa, kun mietitään japanilaista ruokaa. Ruoka saa siis maistua voimakkaastikin.

Japanilaista kulttuuria

Tässä blogissa valotetaan myös japanilaista kulttuuria muutenkin kuin ruoan muodossa. Ovatko japanilaiset puutarhat jo ennestään tuttuja sinulle? Jos eivät, niin tämän blogin artikkeleista voi löytää enemmän tietoa niistä. Japanilaisia puutarhoja voi nimittäin löytää ympäri maailman. Ne ovat kauniita paikkoja, joissa voi viettää päivää ja rauhoittua kukkia katsellen. Japanilaisissa puutarhoissa voikin nähdä sellaisia kukkia ja muita kasveja, joita ei välttämättä löydy muualta. Harvinaisuuksiin törmää tuon tuosta.

Suomesta ei löydy kovinkaan monta japanilaista puutarhaa. Ehkä tunnetuin on Helsingissä sijaitseva Kirsikkapuisto, jossa pääsee kesällä ihailemaan kirsikankukkien loistoa. Japanilainen puutarha löytyy myös Vantaalta. Japanilaiset puutarhat ovat loistavia retkikohteita koko perheelle. Sellaisessa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Japanilaisissa puutarhoissa voi myös tutustua eri kukkiin ja muihin kasveihin. Tule siis lukemaan tarkemmin blogimme artikkeleita ja voit oppia paljon niin japanilaisesta ruoasta kuin muustakin kulttuurista. Ehkä saatat jopa innostua Japanista meidän blogimme kautta ja saat kipinän lähteä vierailemaan siellä!