Treffit Japanissa?

Miksi on olemassa japanilaisia ​​treffisääntöjä ja mitkä ne ovat? Miksi treffi sääntöjä pitäisi olla lainkaan? Se on treffien tarkoitus olla hauskaa, eikö olekin? Japanilaiset naiset ovat yleensä luonteeltaan ujoja. Elokuvissa kävijät voivat heti todeta, että koska japanilaiset naiset esiintyvät elokuvissa, heidän roolinsa edellyttävät melkein aina, että he käyttävät viuhkoja ja nenäliinojaan peittämään kasvonsa, kun he nauravat tai hymyilevät. Jos olet sitten kiinnostunut japanilaisesta tytöstä, sinun on ensin ymmärrettävä, että on olemassa treffisääntöjä, joita sinun on noudatettava.

Japanilaiset ovat hyvin varovaisia ​​pukeutumisessa

Siksi japanilaisten treffisääntöjen ensimmäinen sääntö koskee pukeutumista tilaisuuteen. Jos aiot treffata japanilaista, vältä liian tiukkoja vaatteita, jotka osoittavat kehosi ääriviivat. Parempi jättää nämä osat mielikuvitukselle? Yksinkertaisesti sanottuna, käytä rentoja vaatteita, jotka ovat edustavia. Älä myöskään käytä lyhyitä hameita. Se ei ole osa japanilaista kulttuuria näyttää mahdollisimman paljon ihoa.

Keskustelun aikana ole aina tarkkaavainen. Anna treffikumppanisi tuntea olevasi kiinnostunut hänestä ja että silmäsi ja korvasi ovat vain hänelle. Häntä voidaan rohkaista kertomaan työtään ja asioista, joista hän on ylpeä; rohkaise häntä kertomaan lisää itsestään keskeyttämättä häntä. Sinulla on vuorosi, kun hän on valmis. Hyvä keskustelu alkaa ja päättyy ”kahdella hyvällä korvalla ja yhdellä varovaisella suulla”

Voit kysyä monia kysymyksiä saadaksesi lisätietoja japanilaisesta treffikumppanista. Kysymyksiesi tulee keskittyä asioihin, joita hän rakastaa tehdä erityisesti viikonloppuisin. Älä unohda kysyä työstään ja kuinka hän viettää aikaa.

Sinun on oltava ennakkoluuloton, kun hän osoittaa elämänsä ylellisyyttä, vaikka et todellakaan voi odottaa japanilaisten naisten kerskaavan tällaisista asioista. Tämä saattaa olla totta japanilaisille miehille, mutta silloinkin sitä ei kutsuta kerskailuksi, vaan yksinkertaisesti tosiasialliseksi julistukseksi. Monet japanilaiset ovat itsekantavia, koska he tajusivat voivansa erota perheestään ja seisoa yksin. Tämä itsenäisyys on erittäin mukava asia.

Nämä ovat vain perussääntöjä tapattaessa japanilaista, miestä tai naista. Et ole liian rehellinen hyvästit suudelma, koska heitä ei suudella, ellet ole parisuhteessa. Nykyään monet nuoret japanilaiset ovat kuitenkin rohkeita, koska media vaikuttaa niihin. Tarpeetonta sanoa, että jotkut näistä japanilaisista treffisäännöistä ovat edelleen voimassa tähän päivään saakka.